:: YAZI

Eklenme: 24.08.2021 11:20 


MANİFESTO
ŞİKÂYETÇİYİM!...

67 yıllık Kelâm ve kalem sahibi,
87 eser, 3850 makale, araştırma,KEMÂLİ Mahlası ile
“BENDEYÂR” Şiir Ekolünü Edebiyat dünyasına kazandıran. 17 Şiir Kitabı yayımlanan,9500 şiire imza atan Türkiye ve Dünyada bir rekor sahibi.

“Folklor Araştırmaları Kurumu” tarafından 2001 yılı “FOLKLOR OSKARI” ödülü, Makedonya da yapılan “11.Uluslar arası Hıdrellez Bahar Şenlikleri Festivali ”Şiir Yarışmasında iki şiiri ve “Türkiye Eğitimciler Birliği Vakfı” kompozisyon dalında ödülleri ile doktora unvanı verilen, İLHAN YARDIMCI (KEMÂLİ)
1941 yılında Bayburt’ta doğdu.1954 yılında Erzurum Yavuz Selim İlköğretim Okuluna girdi. Bu tarihten beri çeşitli gazete ve dergilerde, çeşitli konular üzerinde yazılar yazdı. İleri yıllarda Osmangazi Üniversitesi Ön Lisans programını tamamladı.
65 Yıllık Kelâm ve Kalem hayatında: 17 yıl çeşitli kademelerde idarecilik/öğretmenlik, Basılmış 84, basılmaya hazır bekleyen 22 eser, 4500 makale/Araştırma/Röportaj, Radyo/Televizyonlarda 2750 program, KEMÂLİ mahlasla Türkiye ve dünyanın en uzun şiir kitabı DAĞGÜLÜ (II) ile ON ORATORYO’nun yazarı, BURSA ile ilgili çok sayıda eser, 26 sesli/görüntülü CD./VSD/DVD, 6 BELGESEL Danışmanlığı. 23 Başarı Belgesi, Yurt içi ve Yurt dışında çok sayıda ödül sahibi.
BURSA’nın tek Özel Kütüphanesinin sahibi, Eğitimci-Muharrir-Şair-Radyo/Tv programcısı, Bursa’da ilk defa “Âşıklar ve Şairler şölenini başlatan, halen özel kütüphanesinde basılacak eserleri üzerinde çalışmalar yapan Araştırmacı Gazeteci İlhan Yardımcı’ya Facebook tarafından iki gün kısıtlama cezası verildi.
İç / Dış düşmanlara, CHP’ye karşı Mesajları ile mücadele veren, sert ve dürüst samimiyetle, kelamla, kalemle mücadele eden, gayret gösteren mayasına ve davasına bağlı kimselere ve şahsımıza bu cezayı layık görenleri; Âziz Milletime ve okuyucularımıza şikâyet ediyorum.
Şeytan başta olmak üzere, bâtıl her zihniyet, düşman ve kimseler bizi inandığımız davadan geri çeviremez.

  Yorum gönder
 
Diğer yazılar

* ASRIMIZIN BÜYÜK HASTALIĞI ÇIPLAKLIK...
* HASTALAR RİSALESİ HASTALIKLA BARIŞMAYA VE BAĞIŞIKLIK SİSTEMİNİ GÜÇLENDİRİR
* BİR DAMLA VE DÜŞÜNDÜRDÜKLERİ
* ŞİKÂYET VE KARAMSARLIK SONSUZU...
* AK PARTİ NEREYE GİDİYOR?...
* ANARŞİ VE TERÖRDEN KURTULMAMIZ “HUCURAT SURESİ” İLKELERİNDE YER ALIYOR
* ERMENİ CEMAATİ VE KÜRT BİLİNEN ERMENİLER
* İBRETLİK BİR HİKÂYE
* ERMENİ CEMAATİ VE KÜRT BİLİNEN ERMENİLER
* ERDOĞAN VE AK PARTİ GİDERSE NELER OLUR?


Tüm Yazılar

 
© 2006 - 2024 İlhan YARDIMCI
Tasarım & Yazılım Sinan Eldem